Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас | RSS

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Авто-Форум Самбора » Гараж » Мотор!Чиптюнінг мотора! » Класика з серцем від НИВИ (Движок від НИВИ або більш сильніший....)
Класика з серцем від НИВИ
4uV@kДата: Середа, 2010-06-23, 11:30 AM | Сообщение # 1
Водій II-категорії
Статус: Offline
Мене цікавить чи можна поставити двигло від ниви на класику? він майже нічим не відрізняється від стандартного, але дивлячтсь по деяких форумах кажуть шо він троха більший, капот незакривається, тобто його троха нижче треба ставити. Інші пишуть, що ставиться без проблем!!!! Думаю це питання цікавить не тільки мене, а й багатьох учасників!!! biggrin

Жигули и Лада - то, что нада!!!

ЮРАДата: Четвер, 2010-06-24, 12:34 PM | Сообщение # 2
Віце-президент клубу
Статус: Offline
4uV@k, думаю що питання капота це не проблема, завжди можна щось придумати! Ну зробити забірник з підвищенням. І мотор буде краще охолоджуватись!

http://bmw-club.lviv.ua

Авто-Форум Самбора » Гараж » Мотор!Чиптюнінг мотора! » Класика з серцем від НИВИ (Движок від НИВИ або більш сильніший....)
Сторінка 1 з 11
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки:

Друзі сайту:

Новини авто тюнінгу Львівський Volkswagen Клуб Львівський Клуб БМВ www.mers.in.ua Украинский клуб любителей Ваз 2104 2105 2107 сервіс мобільних телефонів Самбір yaholost.net – мужской портал

Ярослав 2009-2012 Самбір-тюнінг клуб © Створити сайт безкоштовно

При використанні матеріалів сайту гіперпосилання на www.sambir-tuning.com.ua є обов'язковим!
Адміністрація сайту може не поділяти думку автора і не несе відповідальності за авторські матеріали.